Over ons

Zakenkantoor Bancass: de onafhankelijke makelaar die uw financiële zaken behartigt.

Bancass : uw partner voor uw verzekeringen en uw bankzaken.

Welkom op de website van Bancass BVBA.

Al meer dan dertig jaar staat Koen Heuten bekend voor het verlenen van financiële dienstverlening in de regio van Sint-Job-in-‘t-Goor. En ondertussen ook al meer dan 25 jaar onder eigen vleugels. De belangrijkste stappen werden gezet in 1995 met de overname van Stijnen en Co en vijf jaar later met de oprichting van Bancass naar aanleiding van de fusie van Stijnen en Co met Van Echelpoel NV.

Het kantoor Bancass kreeg vanaf dan pas echt de wind in de zeilen en verwierf naam en faam omwille van zijn persoonlijke en klantgerichte service. Zowel de medewerkers als Koen Heuten zelf belichamen het cliché “dat u bij ons geen nummer bent”. Ze gaan er prat op dat ze echt alle namen van de klanten kennen. Ze stellen niet alleen vertrouwen in hun klanten maar plaatsen zelf ook op elk moment het belang van hun klant voorop waardoor een sfeer van wederzijds vertrouwen ontstaat. Vermits het kantoor fungeert als verzekeringsmakelaar  kunnen ze op dat vlak probleemloos hun woord gestand doen.

In 2007 wordt een samenwerking opgezet met het kantoor Eurobeheer in Hoboken, wat een aantal schaalvoordelen oplevert. Het laatste wapenfeit in de geschiedenis van Bancass BVBA dateert van 2014, waarin de overname werd gerealiseerd van het kantoor Hilde Bevers in Sint-Lenaarts, waarmee het kantoor nu zijn dienstverlening uitbreidt tot de driehoek Sint-Job in ’t Goor, Brecht (Sint Lenaarts), Malle maar ook ver daarbuiten. Dankzij de inbreng van nieuwe krachten en de jarenlange ervaring van zaakvoerder Koen kunnen we zonder schroom stellen dat Bancass is uitgegroeid tot een allround zakenkantoor waar u terecht kunt voor alle financiële en verzekeringsgerelateerde producten.

Onze autonomie, uw zekerheid

Wie voor Bancass BVBA kiest weet meteen dat hij goed zit. De autonomie die zowel het statuut van makelaar biedt, laat ons toe om voor uw verzekeringsportefeuille u de producten voor te stellen die het best aanleunen bij uw profiel en bij de door u gewenste prijs-kwaliteit. Voor producten in de beleggingssfeer kunnen we zowel kiezen uit beleggingen in het gamma verzekeringsproducten (de zogenaamde Tak 21, 23 of 26) of puur bancaire producten.

Indien u met een schadegeval geconfronteerd wordt, staan wij u bij met raad en daad. Bij ernstige gevallen komen we ter plaatse. In geval van brand, zijn we steeds aanwezig bij de expertise, net als bij de onderzoeken door deskundigen bij vele andere ernstige ongevallen. Natuurlijk verdedigen wij op elk moment uw belangen. Wij kunnen uw schadedossier snel afhandelen vermits we op het vlak van schaderegelingen zelf een gelimiteerde bevoegdheid bezitten. Zo bent u zeker van een snelle vergoeding van de geleden schade.

Bancass BVBA, steeds tot uw dienst.

Het kantoor in Sint-Job-in-‘t-Goor staat elke dag tot uw dienst van 8u30 tot 12u15 en van 13u15 tot 17u15, behalve op woensdag- en vrijdagnamiddag. Met onze laatavond openstelling op donderdag tot 18u30, en de opening op zaterdagmorgen van 9u30 tot 12u00, zijn we voor iedereen bereikbaar.

In Sint-Lenaarts hebben we een beperktere openstelling van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u15, behalve op woensdag, op maandag en dinsdagnamiddag van 14h00 tot 15h30 en op zaterdag op afspraak. Maar alle klanten kunnen natuurlijk ook terecht in het hoofdkantoor.

Verder staan we buiten deze openingsuren steeds tot uw dienst voor advies op afspraak, zowel op kantoor als bij u thuis.

We zijn trouwens ook 24 uur per dag bereikbaar via ons noodnummer : 03 6360151

Een professionele dienstverlening door een bijgeschoold makelaar.

Uit wat voorafging hebt u al een duidelijk beeld van de professionaliteit en toewijding die het kantoor Bancass nastreeft. Dit onderstrepen we bovendien ook met ons lidmaatschap bij de beroepsfederaties Brocom, FVF en BZB. Dank zij onze samenwerking met deze stakeholders blijven we perfect op de hoogte van onze verplichtingen als makelaar. De opleidingen van deze organisaties laten ons toe om u op elk moment de correcte adviezen te verlenen. Wij zijn immers van mening dat voor u, onze klant, enkel het beste goed genoeg is.

Team

Caroline Kennes

All-round verzekeringsbediende

Mail mij

Jeroen Janssen

verzekeringen productie

Mail mij

Koen Heuten

Zaakvoerder

Mail mij

Werner Thys

Schadebeheerder

Mail mij

Yves Paulus

verzekeringen productie

Mail mij